113 nav puls largeNAV Puls
En "alround"-madrass for brukere inntil 120 kg. Modellen har en profilert - myk - og en kompakt - fast side. Modellen med trekk i Bomull/Polyester har en kjerne i Cellex Miljøskum. Modellen med Hygienetrekk har kjerne Weflex høyelsastisk skum Begge skumkvaliteter gir en god liggekomfort med god utlufting. Hygienemodell engjøres med utvendig vask
Begge kan autoklaveres

Se prodkuktark her.

114 Puls Nav XLNAV Puls  XL
En "alround"-madrass for brukere over 120 kg. Modellen har en profilert - myk - og en kompakt - fast side. En madrass med kjerne i en Weflex miljøskum - er en høyelastisk skumkvalitet med god bæreevne.
Denne gir en god liggekomfort med god utlufting. Modellen leveres med Bomull/ Poylester eller Hygiene trekk Hygienemodell rengjøres med utvendig vask. Bør ikke autoklaveres.

Se prosuktark her.

121 Nav Hygienetrekk largeNAV Hygienetrekk

Et madrasstrekk utviklet spesielt for helsesektoren. Det kombinerer helsesektorens behov for å ha et sikkert trekk med lett renhold og lang brukstid, samtidig som det føles behagelig å ligge på. Tekstilet er elastisk, fleksibelt og behagelig. Resistent mot urin, sopp, midd og bakterier. Trekket "puster" samtidig som det er "vanntett". Trekket kan vskes i temperaturer på 95oC.

Trekket er egnet til sterilisering i Autoklave og er brannhemmende.

Se produktark her.

116 nav wef639p largeNAV Wef 639 P
6 cm høy madrass med kjerne av konturskåret Weflex® høyelastisk kaldskum. Kjernen har konturskårede «kuber» i soner, som gir maksimal trykkavlastning for alle bukere. Skummet har en unik spenst. Madrassen er trykktestet og har meget gode antidekubitus-egenskaper. Madrassen er flammesikker/selvslukkende og tilfredsstiller brannkravene mot åpen flamme, jfr NS EN 597-2. Inkontinens-trekket er elastisk, fleksibelt, og behagelig. Resistent mot urin, samt mot sopp, midd og bakterier. Trekket puster samtidig som det er vanntett. Anbefales til alle brukergrupper.

Se prodkuktark her.

115 nav wef637k largeNAV Wef 637K
6 cm høy madrass med kompakt kjerne av Weflex® høyelastisk kaldskum. Madrassen er trykktestet og har meget gode antidekubitus-egenskaper. Madrassen er flammesikker/selvslukkende og tilfredsstiller
brannkravene mot åpen flamme, jfr NS EN 597-2. Inkontinens-trekket er elastisk, fleksibelt, og behagelig. Resistent mot urin, samt mot sopp, midd og bakterier. Trekket puster samtidig som det er vanntett. Anbefales til alle brukergrupper.

Se produktark her.

118 nav tf660k largeNAV TF 660 K
6 cm høy madrass med kjerne av kompakt Thermoflex® temperaturfølsomt materiale som vil forme seg eksakt etter kroppen ved hjelp av kroppens egen temperatur. Man får støtte på de riktige stedene og det er hele tiden kroppen som bestemmer formen på madrassen. Madrassen er trykktestet og har meget gode antidekubitus-egenskaper. Virker pleiende og forebyggende ved belastninger i rygg og nakke. Madrassen er flammesikker/selvslukkende og tilfredsstiller brannkravene mot åpen flamme, jfr NS EN 597-2. Inkontinens-trekket er elastisk, fleksibelt, og behagelig. Resistent mot urin, samt mot sopp, midd og bakterier. Trekket puster samtidig som det er vanntett. Anbefales til alle brukergrupper.

Se produktark her.

119 nav tf66050l largeNAV TF 66050 L
6 cm høy madrass med kjerne av 2 hardheter med Thermoflex® temperaturfølsomt materiale som vil forme eksakt etter kroppen ved hjelp av kroppens egen temperatur. Man får støtte på de riktige stedene og det er hele tiden kroppen som bestemmer formen på madrassen. Madrassen er trykktestet og har meget gode antidekubitus-egenskaper. Virker pleiende og forebyggende ved belastninger i rygg og nakke.
Madrassen er flammesikker/selvslukkende og tilfredsstiller brannkravene mot åpen flamme, jfr NS EN 597-2. Inkontinens-trekket er elastisk, fleksibelt, og behagelig. Resistent mot urin, samt mot sopp, midd og bakterier. Trekket puster samtidig som det er vanntett. Anbefales til alle brukergrupper.

Se produktark her.