80 b bo 1Boxer ARCO
22 cm høy rammemadrass med kjerne av Cellex® miljøskum (25N). Et lett alternativ for lett/medium bruk. Anbefales brukt sammen med en av våre overmadrasser. Stødig rammeverk av tre sørger for god holdbarhet og bæring i bunnen. Komfortlaget med Cellex® sørger for en stødig og god liggekomfort. Cellex® er åpent og sørger for god lufting i madrassen. God liggekomfort for lett/medium bruk.
Leveres i bomull/polyester-trekk.

81 b bo 2Boxer CODA
22 cm høy rammemadrass med kjerne av Cellex® miljøskum (30N). Et godt alternativ for medium bruk. Anbefales brukt sammen med en av våre overmadrasser. Stødig rammeverk av tre sørger for god holdbarhet og bæring i bunnen. Komfortlaget med Cellex® sørger for en stødig og god liggekomfort. Cellex® er åpent og sørger for god lufting i madrassen. God liggekomfort for medium personvekter.
Leveres i bomull/polyester-trekk.

83 b bo 4Boxer FUGE
22 cm høy rammemadrass med kjerne av Cellex® miljøskum (35N). Et godt alternativ for medium/tyngre bruk. Anbefales brukt sammen med en av våre overmadrasser. Stødig rammeverk av tre sørger for god holdbarhet og bæring i bunnen. Komfortlaget med Cellex® sørger for en stødig og god liggekomfort. Cellex® er åpent og sørger for god lufting i madrassen. God liggekomfort for medium/tyngre personvekter.
Leveres i bomull/polyester-trekk.

83 b bo 4Boxer RIFF
22 cm høy rammemadrass med kjerne av Cellex® miljøskum (35XS). Et meget godt alternativ for alle bruksområder. Anbefales brukt sammen med en av våre overmadrasser. Stødig rammeverk av tre sørger for god holdbarhet og bæring i bunnen. Komfortlaget med Cellex® sørger for en stødig og god liggekomfort. Cellex® er åpent og sørger for god lufting i madrassen. Meget god liggekomfort for alle bruksområder.
Leveres i bomull/polyester-trekk.

88 b bo 5Boxer BØYLER
Kraftige bøyler i laminert trevirke som tåler massiv påkjenning og er beregnet på alle våre rammemadrasser.
Selges i par og monteres meget enkelt på rammene.