sover graaBasis
En kolleksjon for offentlig miljø.
I denne kolleksjonen har vi spesialmadrasser for helsevesenet, fengsel, forsvar, offshore og madrasser for overvektige.

Alt dette for at hver enkelt brukergruppe skal kunne finne standardmadrasser som er laget for deres behov og ønsker. Vi har spesielt lagt vekt på at madrassene skal gi lang brukstid, fleksibilitet, sikkerhet og ikke minst stor variasjon.

 

MEDIC
"Det som kjennetegner helsen, er evnen til å motstå de påkjenninger
vi daglig utsettes for, uten å reagere med sykdom eller mangelfull tilpasning.
Jo større denne evnen er, desto bedre er helsen."

Vi ønsker å kunne bidra til at helsen opprettholdes og et godt sovemiljø hjelper mye på dette.
For brukere av våre MEDIC madrasser er det naturlig med en god natts søvn.
Vi skal kunne tilby en madrass til alle typer brukere og deres behov. Både forebyggende og ved helbred.
Et bredt spekter av kjerner og tekstiler setter oss i stand til dette. Med mange års utvikling og erfaring med Cellex® madrasskjerner, har vi i dag alternativer som har helt unike egenskaper når det kommer til trykkutjevning og lufting.
Ekstra profilering av kjernene stimulerer også til økt blodsirkulasjon og dermed en roligere og bedre liggestilling. Profileringen bidrar også til økt fukttransport.
Alle våre Medic madrasser kan brukes sammen med bevegelige sengebunner.

 

CHECKPOINT
Madrasser for forsvaret
Vi har levert madrasser til det norske forsvaret i en årrekke. Liggekomforten og brukstiden på madrassen er satt i høysete, samtidig som de krav og standarder det norske forsvar krever, er ivaretatt. Vårt motto er: en uthvilt soldat er en god soldat.
Våre madrasser er slik at de skal kunne takle både lette og tunge personer. Enkelte madrasser er profilert på den ene siden slik at også soldaten selv kan velge hardhetsgraden på sin madrass. I kolleksjonen finnes også madrasser som ivaretar kravene om flammehemming.
Alle våre Checkpoint madrasser kan brukes sammen med bevegelige sengebunner.

 

PRISON
Madrasser for fengsel
Spesialmadrasser for fengsel har vi drevet med siden 60-tallet.
Vår kolleksjon tilfredsstiller dagens krav i norske fengsler. Vi har spesielt lagt vekt på brukstid, komfort og variasjoner på trekk og kjerner.
- Vil spesielt framheve bruken av 16 cm madrasser, der man ikke trenger å bruke overmadrass og man har mindre mulighet til å gjemme ting inne i madrassene. Våre profilerte madrasser har også åpne profiler slik at man lett ser om det er gjemt noe. Liggekomforten er også ivaretatt gjennom et rikt utvalg av kjernealternativer. Våre Prison madrasser er laget for lang og hard bruk.
Alle våre Prison madrasser kan brukes sammen med bevegelige sengebunner.

 

XLent
Madrasser til overvektige
Vi gjør det lettere å sove godt, selv med noen kilo ekstra.
• Hvorfor er alle ting basert på at folk har såkalt ”normal” kroppsvekt..?
• Hvorfor må det være slik at tyngre personer ikke skal kunne finne en madrass som skal tåle deres vekt. Som gjør sitt til at man skal ha en god natt søvn uten at man kjenner trespilene i sengen.
Vi har tatt problemet på alvor og laget madrasser som både skal bære vekten, vare lenge, samt være god å ligge i.
XLent er utviklet i samarbeid med ALM-senteret, Norges første slankefarm, som har bred erfaring med slanking av overvektige.
I tillegg til ALM-senteret har vi hatt hjelp av folk som selv har kjent dette på kroppen, folk som etter år med dårlig søvnkvalitet, nå har et normalt forhold til det å sove. Selv med noen kilo ekstra.

Madrassene er testet på personer med vekt fra 80 – 300 kg.
VXL = Vendbar madrass
RXL = Rammemadrass
OXL = Overmadrass
Vi har i tillegg til vanlige madrasser for seng, en rammemadrass som er bygget på samme kjerne, og som har en solid og kraftig treramme under. Her kan man få en komplett sengeløsning som er bygget for å tåle høy vekt og lang brukstid. Rammene kan leveres med solide bøyler.

 

BOXER
Rammemadrasser for offentlige miljø
Rammemadrasser er ofte brukt der man ønsker en praktisk og grei løsning på en komplett liggeenhet.
Her setter man på bøyler, og vips har man en komplett seng.
Vi har laget en serie med flere typer kjerner, for på best mulig vis klare å treffe de behov som er i markedet. Ved å bruke velprøvde løsninger fra vårt utvalg av Cellex® miljøskum, har vi et bredt spekter av rammemadrasser.
Sammen med en god overmadrass vil våre rammemadrasser være en ypperlig løsning. Vil man ha en enda bedre komfort lager man en kontinentalløsning, med ramme, en vendbarmadrass og så topper det hele med en god overmadrass. Vi har også muligheten til å spesiallage madrasser, hvis det er behov som strekker seg utover vår standard kolleksjon.

 

SPESIAL

Skulle det være produkter eller mål du ikke finner som standard i brosjyren så har vi et apparat klart for å hjelpe deg. Etter over 40 år i bransjen har vi bred erfaring på spesialprodukter, og kan skreddersyet produkt for akkurat ditt behov.


- Har du et behov for et mål som ikke er standard
- Små eller store antall
- Har du behov for en annen type kjerne
- Trenger du en malskåret pute for en gynekologisk avdeling
- Skulle du ha hatt en madrass med sveiset duk for spesielt vanskelige personer
- Trenger du et annet type trekk
- Spesialputer til forskjellige behandlingsformer
- Formskåret skum til alle formål

Kontakt oss med ditt behov.
Vi setter de riktige personene på saken og løser dette på kort tid.